Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Razie v Plzni na Americké a těžce popálený bezdomovec - FOTKY

01.02.2016 11:24

Zklidnit rušnou Americkou třídu v Plzni mají časté policejní razie a kontroly. Jedna proběhla i o tomto víkendu. Strážníci kontrolovali bary, kluby, herny a také bezdomovce.

P1290215
P1290215P129022674528_674528_7

Americká třída v Plzni je v poslední době hodně diskutovaná hlavně kvůli bezpečnosti. O víkendu zde totiž často dochází často k napadením a dalším incidentům. Policisté se proto o víkendech zaměřují právě na toto rušné místo. Strážníky zaměstnali ale také opilí bezdomovci na dalších místech v Plzni.

„V sobotu proběhla opět další kontrola na Americké třídě v Plzni a jejím okolí. I tentokrát hlídky městské policie věnovaly pozornost barům, hernám a klubům, kde zjišťovaly, zda v nich není porušován zakázaný prodej a podávání alkoholu mladistvým a nezletilým,“ uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Do terénu vyrazili i psovodi… „Jedenáctka strážníků včetně psovodů městská policie se zaměřila také na veřejný pořádek a vyrazila zkontrolovat místa, kde se často zdržují lidé bez domova. Zkontrolováno bylo třiapadesát osob a dvě desítky podnikům,“ uvedla dále Pužmanová. Policejní kontroly tohoto typu mají na Americké třídě a v okolí pokračovat i nadále.

Strážníky městské policie zaměstnali také opilí bezdmovci. Jeden opilec s 2,68 promile alkoholu obtěžoval zákazníky v Area Bory v Sukově ulici v Plzni. Protože si s ním pracovníci zdejší ostrahy nevěděli rady, zavolali městskou policii. Protože byl agresivní a napadl i strážníky, skončil s pouty na rukou a následně na záchytce.

V sobotu zasahovali strážníci u těžce popáleného bedzomovce v Cyklistické ulici v Plzni. Bezdomovec byl s těžkými popálenimi 2. a 3. stupně byl převezen do nemocnice. Bezdomovec si silně popálil obličej, když údajně spadl do otevřeného ohniště.

Foto: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT