Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalisty FC Viktoria Plzeň čeká další přípravný zápas

22.01.2013 12:30

Viktoriáni mají před sebou přípravný zápas číslo čtyři. Opět se bude hrát na hřišti v Luční ulici v Plzni. Pro fandy odstartoval také prodej lístků na Neapol.

Domazlice4

Hráči FC Viktoria Plzeň zatím v zimních přípravných zápasech nezaváhali. Další prověrka před blížící se Evropskou ligou je čeká ve středu 23. ledna, kdy změří síly s týmem Rokycan. Hraje se tradičně na stadionu v Luční ulici v Plzni a přípravné utkání startuje v 16.30. 

Viktoriáni hostí tentokrát třetí celek tabulky divize skupiny A – FC Rokycany a dá se předpokládat, že trenér Vrba bude opět testovat širší kádr. Po soupeři z druhé ligy, přijede do Luční znovu divizní celek. „Stále je to stejné. Dopoledne trénujeme a odpolední zápas je spíše zpestřením toho náročného programu,“ vysvětlil trenér Vrba volbu soupeře. Středeční zápas se bude hrát, oproti tomu pátečnímu s Ústím, na dva poločasy. „Hráči dostanou opět stejný prostor, tedy pětačtyřicet minut.“ FC Rokycany je ambiciozní tým, prošpikováný hráči působícími v minulosti právě v Plzni. Namátkou Šíša, Scheinherr, Štefl, bratři Aubrechtové, či Jan Procházka, který je bratrem Václava Procházky. Navíc v roli asistenta trenéra působí Vaškův otec, Václav Procházka. Kompletní seznam přípravných zápasů zde.

Skalní fandové by si neměli nechat ujít jak přípravný zápas, tak ani lístky na Neapol, které se v úterý 22. ledna začaly prodávat. Desítky fanoušků neodradilo ani mrazivé počasí. Odvetný duel prvního kola vyřazovací části Evropské ligy se bude hrát v Doosan Areně 21. února. V prvních dnech je prodej vyhrazen pouze majitelům permanentních vstupenek. „Během úterního dopoledne si fanoušci rozebrali prvních 900 vstupenek, další nápory prvního týdne čekáme především ve dnech obou zbývajících přípravných duelů týmu, tzn. ve středu odpoledne a v sobotu dopoledne,“ doplnil mluvčí klubu Pavel Pillár.
Ceny vstupenek se pohybují od 600 korun na tribuny za brankami a do rohů, až po 1200 Kč za vstupenky na střed hlavní a protilehlé tribuny. Sleva pro majitele permanentních vstupenek se pohybuje v rozmezí 150 – 200 Kč. Nejlevnější vstupenka do sektoru domácích vlajkonošů tak vyjde na 450 Kč.

FOTO:Ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství