Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody v regionu! V převráceném autě byla žena s půlročním miminkem

04.11.2014 12:16     04.11.2014 14:29

Hned několikrát musela v regionu vyjíždět záchranka kvůli nehodám. U obce Střelice na jižním Plzeňsku se převrátilo auto, ve kterém cestovala žena s malým miminkem. V Klatovech pro změnu auto srazilo školáka!
 

Policii i záchranku během úterka opět zaměstnalo hned několik nehod. Velmi hrozivě vypadala nehoda u obce Střelice na jižním Plzeňsku, kde se převrátilo auto. Žena i s půlročním miminkem naštěstí jako zázrakem vyvázli bez jediného zranění. Naopak v nemocnici skončil školák, kterého v Klatovech srazilo auto.

K nehodě na silnici u obce Střelice na jižním Plzeňsku došlo před polednem. Hrůzostrašně vypadající nehoda okamžitě spustila pohotovost nejen u policie, ale i u záchranky. Naštěstí pomoc zdravotníků nebyla nakonec potřeba. "Na místě jsme prohlédli ženu a půlroční miminko. K jejich zranění ale nedošlo, a tak byli ponecháni na místě," řekla QAPu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Podle vyšetřování na místě se s osobním autem utrhla krajnice. "Řidička jela s vozidlem po hlavní komunikaci I/26 od obce Holýšov. Na křižovatce odbočila směrem na obec Střelice, kde s vozem zhruba po 500 metrech utrhla krajnice. Auto tak skončilo v příkopu. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla negativní a škoda je odhadnutá na 10 tisíc. Nehoda byla vyřešená pokutou v blokovém řízení na místě," doplnil k nehodě mluvčí policie Jan Koželuh.

Jen o chvíli později musela záchranka zasahovat u nehody v Klatovech v ulici Maxima Gorkého. Tam byl původně hlášený střet odobního auta s chodcem. Z něj se nakonec vyklubal teprve 8letý školák. "Chlapec byl s úrazem ruky převezený do nemocnice v Klatovech," doplnila mluvčí záchranky.

Také v tomto případě se přesné příčiny nehody stále vyšetřují.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství