Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladá žena se pokusila spáchat sebevraždu v kolejišti

31.12.2015 12:07     31.12.2015 12:57

Drama se odehrálo na nádraží Plzeň - Jižní Předměstí. Ve středu 30. prosince se zde pokusila mladá žena ukončit svůj život v kolejišti, na místě bylo přítomno i její nezletilé dítě.

FOTO_Policejní prezidium (1)

K incidentu došlo ve středu 30. prosince ve večerních hodinách. Na nádraží Plzeň – Jižní Předměstí se pokusila mladá žena ukončit svůj život v kolejišti.

"Včera v osm hodin večer jsme byli přivoláni na nádraží Jižní Předměstí, kde měla být mladá žena v kolejišti a podle prvotních informací, které jsme získali, se údajně měla pokoušet spáchat sebevraždu," informovala policejní mluvčí Hana Štefflová.

Policisté přijeli na místo a ženu v kolejišti skutečně nalezli. Ženu, která byla silně podnapilá, z kolejiště vyvedli a převezli do Fakultní nemocnice v Plzni, a to jak vzhledem k tomu, že se pokusila spáchat sebevraždu, tak vzhledem k jejímu stavu.

Na místě se nacházelo nezletilé dítě ženy. "Vyrozuměli jsme OSPOD, zajistili jsme přítomnost matky této ženy, tedy babičky dítěte a dítě bylo v pořádku předáno babičce," doplnila Štefflová s tím, že případem se policisté nadále zabývají.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství