Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Demonstrace i cyklozávody! To omezí MHD v Plzni!

09.05.2013 8:03

Cestující plzeňskou MHD se musí připravit na další problémy. V sobotu se zastaví veřejná doprava na několika místech a hned z několika důvodů. Jede se tradiční Škoda Bike a chystá se i protest!

tramvaj plzen

Plzeň si během víkendu skutečně užije. Chystá se řada akcí, které se dotknou i běžného života lidí a v některých případech budou znamenat také komplikace.

První omezení přijde na řadu hned během sobotního dopoledne. Jede se populární závod horských kol Škoda Bike, který cyklisty zavede i do prostor Škodovky. Zhruba od 10 do 11 hodin bude uzavřená ulice E. Beneše v oblasti Doudlevec a Tyršova mostu.

V době startu závodu dojde ke zpožděním linek č. 13, 29 a 30 okolo desáté hodiny a kvůli startu závodníků bude zastavená doprava v Malostranské ulici. se změnami musí cestující počítat i na autobusové lince 32 do Radobyčic.

Protestní pochod se bude konat také v sobotu, kdy po poledni projdou demonstranti z Mikulášského náměstí přes centrum města až do Lochotínské ulice. Na trase se tak bude zastavovat doprava a omezení se dotkne i MHD.

Začátek průvodu je po 12. hodině na Mikulášském náměstí, kde se komplikace týkají hlavně tramvají číslo 1 a 2, pochod bude pokračovat Mikulášskou ulicí a zasáhne i do tratí trolejbusů. Postupně pak půjde pochod přes Americkou, Wilsonův most a Anglické nábřeží, Františkánskou ulici, kde bude omezený provoz také autobusů. Trasa demonstrantů pak bude pokračovat přes náměstí Republiky, Rooseveltovu ulicí přes Saský most do Lochotínské ulice.

Podle QAPu budou na pochod dohlížet i policisté.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT