Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policisté dopadli dva mladíky, kteří v Klatovech přepadávali mladší chlapce

12.11.2010 10:12

18letý muž z Klatovska skončil ve vazbě a jeho 19letého společníka stíhají policisté na svobodě. Oba přepadávali mladší chlapce s cílem je okrást. Chovali se přitom velmi surově a své oběti i kopali.

Do vazby poslali klatovští policisté 18letého mladíka, který v Klatovech společně s o rok starším komplicem přepadával mladší chlapce.

"Trestní stíhání proti oboum mužům zahájili policisté v úterý 9. listopadu, 18letý muž převzal obvinění ze zločinu loupeže a přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví a 19letý muž ze zločinu loupeže," uvedla klatovská policejní mluvčí Dana Ladmanová a pokračovala: "18letý mladík napadl úmyslně 26. září v 18 hodin na malém parkovišti v Randově ulici v Klatovech před několika osobami nezletiletého chlapce, kterého pěstí několikrát udeřil do obličeje. Chlapec upadl na zem, útočník jej ještě pěstí udeřil do hlavy a použil i kopy nohou. Svým jednáním způsobil chlapci zranění, se kterým byl tři dny hospitalizován v nemocnici a dále léčen."

Agresivní útoky mladého ´výtečníka´ ale pokračovaly. "V pátek 5. listopadu krátce po 23. hodině si v Klatovech před prodejnou Na Rybníčkách vyhlédl ještě s o rok starším společníkem dva mladíky. 19letý mladík požadoval na jednom z nich vydání cigarety nebo peněz, ale tento odpověděl, že nic nevydá a pachatel reagoval úderem pěstí do obličeje. Poškozený mladík z místa utekl.
Druhý pachatel, 18letý muž poté také požadoval na druhém mladíkovi cigaretu nebo peníze, ale tento odmítl a byl sražen pěstí na zem. Když chtěl poškozený vstát z místa, tak 19 letý pachatel jej také udeřil pěstí a opět upadl na zem, kde jej společně nohami kopali a následně jej prohledali, přičemž roztrhli mladíkovi bundu a odcizili krabičku s cigaretami,"
posala druhý útok Ladmanová a dodala, že podle rozhodnutí soudu putoval hned ve středu 10. listopadu mladší agresor do vazby.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT