Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za víkend zase přibylo mrtvých na silnicích

12.07.2010 7:19

O víkendu zase řidiči nezklamali. za pátek si nehody vyžádaly 12 obětí. Za víkend ´jen´šest životů. Jedné nehody se podle svědků dokonce účastnila i známá zpěvačka. Statistiky jsou neúprosné, policie nabádá k pozornosti a opatrnosti.

Bilance za uplynulý víkend je opět tragická. Za víkendové dny vyhaslo na našich silnicích šest životů V pátek se jich přidalo dvanáct. Statistiky jsou strašné.

V sobotu odpoledne na Strakonicku zemřela cizinka a její manžel, který podlehl zraněním v nemocnici po transportu vrtulníkem. Smrt dvou třicetiletých cizinců zavinila nepozornost. Cizinec vyjížděl z vedlejší silnice a nedal přednost projíždějícímu Passatu.

Po poledni taktéž v sobotu 10. července se v Praze 6 střetl skútr s autem, třiašedesátiletý řidič skútru zemřel. Auto, které skútr srazilo, řídila podle svědků zpěvačka Dara Rolins!

Další tragická nehoda se stala na Pardubicku, Jesenicku a na D5 směr Praha. Tam zavalil veteránský džíp po srážce se Škodovkou Pick upem svého řidiče, který zemřel.

Na Plzeňsku k žádné tragedii o víkendu naštěstí nedošlo. Policie nabádá k opatrnosti a maximální pozornosti řidičů v těchto velkých vedrech!

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství