Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další bitva o lístky ! U DOOSAN Arény bude posílená ochranka, dohlížet budou i strážníci

04.10.2013 9:31

Další z řady soubojů o fotbalové vstupenky se chystá už na sobotu 5.října. Na pokladnách DOOSAN Arény ve Štruncových sadech v Plzni se začnou prodávat vstupenky na duel Viktorky v rámci Ligy mistrů v Mnichově. K mání jich bude jen tisícovka.

IMG_6786

Vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň v Mnichově proti Bayernu jdou do prodeje už v sobotu a nejspíš půjde opět o velký boj. K mání bude jen tisícovka vstupenek, přednost mají permanentkáři. Těch je ovšem 4 a půl tisíce a je ta téměř jisté, že v neděli už do volného prodeje nepůjdou.

Zájem o vstupenky do Allianz Arény v Mnichově byl velký už několik týdnů před tím, než vůbec klub věděl, kolik jich nakonec od německé strany dostane. Nakonec dostal klub přislíbeno přes tři tisíce lístků. Na pokladny se jich ale dostane jen tisícovka. „Z tohoto počtu (pozn.red.:z celkového počtu) bylo 200 vstupenek poskytnuto fanouškovským skupinám, které podporují Viktorii také na výjezdech v rámci české nejvyšší soutěže. Zbývající počet byl třetinovým poměrem rozdělen mezi potřeby klubu pro obchodní partnery, hráče a zaměstnance, vybrané cestovní kanceláře a prodej na pokladnách,“ řekl už před časem mluvčí klubu Pavel Pillár.

Zájem bude obrovský, noční kempování se ale nechystá...

Zájem o vstupenky bude ze strany permanentkářů podle odhadů velký, že by ale i tentokrát lidé kempovali před DOOSAN Arénou, to se nečeká. "My počítáme, že zájem bude velký. Nemáme ale informace o tom, že by tam fanoušci přímo stanovali. Podle mého odhadu, tam budou spíš hodně brzy ráno. Na bezproblémový průběh prodeje bude dohlížet početná security služba. Většinou tam bývají už okolo 7.hodiny, takže v podobném režimu to bude také tentokrát," řekl QAPu mluvčí Pavel Pillár.

Dohled v okolí stadionu i před pokladnami zajistí také městská policie. "Strážníci budou v místech vykonávat dohled v rámci výkonu služby," potvrdila mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Lístky se budou prodávat jen v české měně a vyjdou na 1040 korun, pokladny budou brát jen hotovost. I když to není moc pravděpodobné, pokud by se lístky neprodaly během jednoho dne, půjdou v neděli 6.října do volného prodeje. Pokladny by se otevřely opět úderem 10.dopolední.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství