Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na Šumavě v pondělí pršelo, v Železné Rudě už jsou jen zbytky sněhu - FOTKY

01.02.2016 17:37

Jarní prázdniny nezačaly pro děti ideálně. Kdo vyrazil na hory, tak si zoufal. V pondělí totiž celý den na Železnorudsku pršelo a ve městě už jsou jen poslední zbytky sněhu. Podívejte se na aktuální fotky.

FOTO_QAP_CZ (2)
FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (15)FOTO_QAP_CZ (16)FOTO_QAP_CZ (17)FOTO_QAP_CZ (18)FOTO_QAP_CZ (19)FOTO_QAP_CZ (20)FOTO_QAP_CZ (21)FOTO_QAP_CZ (22)FOTO_QAP_CZ (23)FOTO_QAP_CZ (1)

Skutečně zoufalou sezónu zažívají provozovatelé zimních středisek. Na sníh se čekalo až do ledna, a když už konečně přišel, rychle mizí. Jarní prázdniny tak dětem z Plzně a Plzeňska na horách nezačaly vůbec ideálně.

Po celý pondělní den 1. února na Železnorudsku pršelo. Předpovědi sice slibují úterý bez deště, dešťové přeháňky se ale opět mohou objevit během úterního večera. Navíc vydatné sněžení meteorologové pro nejbližší dny nehlásí, a tak se děti budou muset o prázdninách obejít zřejmě bez pořádných zimních radovánek.

Podle předpovědi má být v Železné Rudě ještě v úterý velmi teplo, a to až 9 stupňů Celsia. Od středy se má začít ochlazovat, teploty by se měly pohybovat kolem dvou stupňů Celsia. Přijít by tak mohly i občasné sněhové přeháňky. Teploty kolem nuly by pak měly být ve čtvrtek, a to už meteorologové předpovídají i sněžení. Tak doufejme, že se jejich předpovědi vyplní.

I přes nepřízeň počasí je zatím většina areálů na Železnorudsku v provozu.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT