Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Při nehodě se zranili čtyři lidé! Policie hledá svědky i řidiče BMW - FOTKY

05.09.2018 10:54

Policie stále šetří vážnou nehodu, ke které došlo v úterý večer na hlavním tahu I/26. Aktuálně policisté shání svědky i řidiče BMW, který z místa nehody odjel.

1
13425

K nehodě došlo v úterý kolem půl sedmé večer na hlavním tahu I/26 mezi obcemi Křenovy a Semošice (více zde). Na místě musela zasahovat záchranka i s vrtulníkem. Nehoda si vyžádala hned čtyři zraněné.

Policie nehodu stále vyšetřuje. Podle všeho mladý řidič osobního auta dostal smyk při předjíždění. "Dvaadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Peugeot 307 nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla, předpokládanému stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, její kategorii a třídě a jiným okolnostem, které je možno předvídat, a při předjíždění osobního vozidla Opel dostal s vozidlem smyk. Najel na pravou krajnici a následně mimo pozemní komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu, který zlomil," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová. Ve vozidle utrpěly čtyři osoby zranění.

Zranění utrpěli čtyři lidé, včetně řidiče. Jednoho ze spolujezdců musel do nemocnice přepravit vrtulník. Policisté nicméně s řidičem provedli dechovou zkoušku i testy na drogy, vše s negativním výsledkem.

V současné době policie shání svědky a také řidiče bílého BMW německé poznávací značky začínající písmeny DGF. "Ten by policistům mohl sdělit informace týkající se dopravní nehody, jejíž byl svědkem a který z místa dopravní nehody odjel. Svědci i řidič výše uvedeného vozidla, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství