Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokej můžete sledovat na plzeňském náměstí

16.03.2010 13:06

Obří obrazovka na náměstí Republiky v Plzni bude přenášet oba zápasy play-off mezi Plzní a Libercem. Město tak chce potěšit fanoušky, na které nezbydou vstupenky.

IMG_0637
IMG_0659IMG_0637IMG_0655IMG_0639IMG_0654

Už ve čtvrtek 18. března mohli hokejoví fanoušci sledovat přímý přenos hokeje i na náměstí Republiky. Řeč je samozřejmě o čtvrtfinálovém zápase Play Off Plzně s Libercem.

Druhý zápas je na programu v pátek 19. března. Také v tento den můžete sledovat hokej přímo v centru Plzně na náměstí Republiky.

"Chceme hokejovým fanouškům, kteří se nedostanou na stadion a kteří chtějí fandit plzeňskému hokeji, nabídnout přímý přenos z tohoto utkání," řekl starosta třetího plzeňského obvodu Jiří Strobach a dodal: "Obrazovka bude umístěna na pódiu v pravé části náměstí. Přenos bude financován díky pomoci sponzorů."

V pátek se také na náměstí Republiky koná Josefovský trh. "Hokejoví fanoušci budou mít o jídlo a pití postaráno, občerstvení na náměstí bude zajištěno i ve čtvrtek," poznamenal Strobach s tím, že přímé přenosy začínají vždy v 18 hodin.

Akce se koná za podpory společnosti Plzeňská teplárenská.

Podívejte se na fotky ze čtvrtečního přenosu na náměstí Republiky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství