Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec se zakousl strážníkovi do ucha!

12.10.2015 11:22

Plné ruce práce s rozzuřeným Ukrajincem mělo hned několik strážníků. Opilec dokonce na jednoho z nich zaútočil. Případem se zabývá státní policie.

IMG_5063

Strážníci městské policie museli v Plzni na Slovanech krotit rozdivočelého Ukrajince v jednom z barů. Opilec se dokonce na jednoho z nich vrhl a následně s ním mělo práci hned několik strážníků. Napadenému strážníkovi se Ukrajince dokonce zakousl do ucha a nechtěl se pustit.

Všechno odstartovalo ve chvíli, kdy se na městskou policii obrátila obsluha jednoho z barů na Slovanech s tím, že mají problémy s opilým hostem. Ukrajinec byl doslova namol a začal napadat ostatní hosty v podniku. Jakmile strážníci dorazili na místo, chtěli po něm doklady, které ovšem u sebe neměl.

"Proto hlídce sdělil, že zavolá své přítelkyni, která bydlí ve stejném domě jako je restaurace a donese mu je. Když mu je žena přinesla, strhla se mezi nimi hádka, která pak vyvrcholila tím, že ji muž kopl. Strážníci dál na nic nečekali a muže za použití donucovacích prostředků zpacifikovali. Skončil s želízky na rukou. Jelikož měl muž zranění v obličeji, ke kterému přišel ještě před příjezdem hlídky, byl na místo přivolán lékař, který nechal muže převést na vyšetření do nemocnice," popsala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Jenomže to byl jen začátek. Opilého cizince strážníci eskortovali na záchytku. Teprve tam začalo skutečné "divadlo". "Když si muž odložil a byl strážníkem odváděn na vyšetřovnu, otočil se náhle proti němu a pokusil se jej udeřit do hlavy. To se mu nepodařilo a jeho útok byl strážníkem odražen. Ruce mu byly znehybněny tak, že mu byly přidrženy u těla. Když nemohl útočit rukama, rozhodl se, že to zkusí jinak a zakousl se strážníkovi do ucha," pokračuje mluvčí strážníků.

Napadenému strážníkovi okamžitě přibehli kolegové na pomoc a zpacifikovat se jim ho podařilo zhruba po půl minutě, během té byl ovšem opilec doslova zakousnutý do strážníkova ucha. Celou věc si přebrala státní policie.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte