Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Ježíška vyrostlo šapitó! Cirkus Jo - Joo je zpátky - FOTKY

29.03.2016 13:16

Po roční odmlce se do Plzně opět vrátil oblíbený cirkus Jo - Joo. Tentokrát se mohou návštěvníci těšit na zbrusu nový program "Madagaskar v cirkusu". Čtěte podrobnosti!

FOTO_QAP_CZ (12)
FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (16)FOTO_QAP_CZ (17)FOTO_QAP_CZ (19)FOTO_QAP_CZ (23)FOTO_QAP_CZ (26)FOTO_QAP_CZ (27)FOTO_QAP_CZ (28)FOTO_QAP_CZ (31)FOTO_QAP_CZ (30)FOTO_QAP_CZ (32)FOTO_QAP_CZ (33)

Milovníci pravého cirkusu a tradiční show si v Plzni opět přijdou na své. V lokalitě U Ježiška se opět po loňské pauze usídlil cirkus Jo - Joo. Tentokrát známý ansámbl principála Jaromíra Joo přijel s novým programem s tématikou pohádky Madagaskar. Chybět nebudou ani nové přírůstky...

Poprvé se představení odehraje ve středu 30. března. "Je to zcela nový program. Máme tady několik členů rodiny Berousků. Máme výbornou žonglérku, máme visutou hrazdu a rád bych vyzdvihl hadího muže. Téměř každý cirkus má hadí ženu, my máme hadího muže, který se vejde do malé krabičky. Lidé skutečně křičí, ječí, má to ohromný úspěch. Kompletně máme ale nový program na motivy pohádky Madagaskar, takže vše se odehrává do tohoto ntématu včetně scének," popisuje principál cirkusu Jaromír Joo.

Letošní nový program opět sklízí velký úspěch. "Plzeň je naše pátá nebo šestá štace a v podstatě stále jsme měli stále vyprodáno. I oproti loňsku, kdy jsme jeli s Madagaskarem poprvé, jsme zase přidali spoustu nových kousků. Celkově jsme na tom pracovali asi dva roky a už na příští rok připravujeme další novinku, to bude velké překvapení," dodává principál národního cirkusu.

FOTO_QAP_CZ (1)

Do představení zasáhnou i nové přírůstky. Od zahájení turné už se zvěřinec Jo - Joo rozrostl o čtyři "nováčky". "Je to například lama, ale hlavně mláďata pum amerických, která už uvidí diváci v manéži. Ty mají půl roku. Takovým unikátem bude to, že do manéže půjdu s tygrem pouze na vodítku, budu s ním tak metr od diváků, nastříkám si na obličej šlehačku a tygr mi to slíže. Jsme asi jediný cirkus na světěš, který předvádí takovéto kousky," láká Jaromír Joo.

Cirkus své brány otevře ve všední dny od úterý do pátku vždy v půl šesté v podvečer, v sobotu a v neděli se pak představení odehrají v 10 a ve 14 hodin. V Plzni bude Národní cirkus Jo - Joo do 17. dubna.

FOTO: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství