QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se na nájezdu na dálnici D5 převrátil kamion na bok – FOTKY

11.08.2022 9:12     11.08.2022 14:37

V ranních hodinách došlo k nehodě kamionu. Na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Hasiči likvidovali unikající naftu.

kamion D5_HZSPKI (1)
kamion D5_HZSPKI (1)kamion D5_HZSPKI (3)kamion D5_HZSPKI (4)kamion D5_HZSPKI (5)

Ve čtvrtek 11. srpna došlo k dopravní nehodě na nájezdu u plzeňské Olympie. „V 7:04 nahlášena nehoda na slovanském nájezdu na D5. Havarovaný kamion skončil na boku,“ informoval o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. „Z kabiny jsme vyprostili jednoho psa. Řidič vyvázl bez zranění,“ doplnil Petr Poncar.

Hasiči na místě likvidovali unikající naftu. „Docházelo k úniku nafty, který jsme zastavili. Kamion nepřeváží nebezpečný náklad,“ dodal mluvčí hasičů.

AKTUALIZACE:

K dopravní nehodě se vyjádřila mluvčí policie Michaela Raindlová: "59letý řidič kamionu nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu zatáčkou a vyjel mimo vozovku. Následně došlo ke střetu s betonovým propustkem, kdy se kamion převrátil na bok. Při dopravní nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn. Alkohol byl na místě u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Škoda byla předběžně vyčíslena na 850 tisíc korun. Policisté věc na místě vyřešili v příkazním řízení."

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24