QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni vyzvou ve venkovním zápase pražskou Spartu

10.01.2016 8:00

Venkovní čtyřboj zakončí indiáni v neděli 10. ledna na ledě pražské Sparty. Zápas 35. kola odstartuje v O2 Aréně od 17:00 hodin.

Foto Pavel Němeček (1)

Indiáni zakončí své venkovní putování na ledě Sparty. Završí tak čtyřdílný seriál na ledech soupeřů s celkem, který letos jako jediný na modrobílé vždy vyzrál.

Sparta se dlouhodobě netají snahou opět zvednout nad hlavu mistrovský pohár, kádr tak zůstal oproti loňské sezóně z velké části pohromadě. Spartě se v samotné lize daří. Pouze jednou se jí stalo, že dvakrát po sobě neobodovala, kdy před Vánoci nestačila v Olomouci a ani Zlíně. Na druhém místě má před Plzní jednobodový náskok, ovšem zápas navíc k dobru. Naposledy Pražané před rekordní návštěvou porazili pod širým nebem domácí Kometu a naplno bodovali potřetí v řadě.

Sparťané mají před Libercem nejlepší přesilové hry, v oslabení jsou však horší již jen hráči Mladé Boleslavi. V počtu celkově nastřádaných trestných minut patří Pražanům místo páté, třetí pak v návštěvnosti, když jejich domácí zápasy navštěvuje v průměru 6660 fanoušků, což je oproti loňsku nárůst téměř o pět stovek diváků.

HC SPARTA PRAHA vs. HC ŠKODA PLZEŇ, O2 Aréna, Praha, 10. ledna 2016 od 17:00 hodin

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT