Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chystá se koncert The Tap Tap, pomůže Hospici svatého Lazara! Máme výherce

07.10.2017 13:24     12.10.2017 14:59

Musíme tam všichni, říkají v plzeňském hospici společně s The Tap Tap. Hospic svatého Lazara v Plzni pozval kapelu studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu „The Tap Tap“ do Plzně.

tap tap

Na tento koncert jste mohli s QAP.CZ vyhrát vstupenky! 2 vstupenky vyhráli:

Václav Rais z Plzně, Radka Bečvářová z Tymákova, Dagmar Janečková z Plzně, Luboš Jágr z Plzně, Johana Urbánková z Plzně!

Gratulujeme! Vstupenky Vám zašleme v elektronické podobě na vámi uvedený mail. V případě dotazů nás kontaktujte na tel. 602 654 351.

O koncertu:

Musíme tam všichni, to někdy s nadsázkou říkáme a děláme si legraci z vlastní konečnosti. Tak vážné téma jako je umírání potřebuje totiž občas trochu odlehčit. Proto Hospic svatého Lazara v Plzni pozval kapelu studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu „The Tap Tap“ do Měšťanské besedy. V neděli 15. října od 19:00 hodin se zde uskuteční koncert, jehož výtěžek hospic použije na zkvalitnění prostředí svých pacientů a péče o ně.

Hospic svatého Lazara je jediným lůžkovým hospicem pro Plzeňský kraj. Profesionálně a zároveň lidsky špičkově vybavený tým sester, lékařů, ergoterapeuta a psychologa doprovodí na poslední cestě každý rok okolo 250 nevyléčitelně nemocných, je oporou jejich rodinným příslušníkům a blízkým. Takto funguje na Slovanech v nenápadném činžáku již dlouhých 19 let.

Hospice se starají o to, aby „tam“ všichni, kteří potřebují doprovodit, odcházeli opravdu dobře. Polovinu prostředků na provoz musí hospic získávat z darů, dotací nebo beneficí. A proto: přijďte se potěšit písněmi z posledního alba The Tap Tap a pomozte zároveň dál dobře fungovat plzeňskému hospici s dobrou devatenáctiletou tradicí.

Koncertem, který se koná při Mezinárodním dni hospicové a paliativní péče, chtějí organizátoři upozornit na konečnost života a význam kvalitní péče o umírající. Akce se koná pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje.

"Proto si přijďte poslechnout skvělé hendikepované muzikanty, kterým nechybí smysl pro černý humor (vzpomeňte třeba na hitovku Řiditel autobusu) a podpořit zároveň dobrou věc. The Tap Tap jsou zárukou zábavného večera s lehkou příměsí vážného tématu. Každý totiž máme daná určitá omezení, někdo třeba nevyléčitelnou nemoc. Ale kvalita života se nemusí vytratit ani poslední den našeho života. O tom naštěstí v Hospici svatého Lazara něco ví," zvou organizátoři koncertu.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT