Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda uzavřela hlavní tah na Domažlice! Auto se čelně srazilo s kamionem!

10.04.2014 8:08     10.04.2014 9:24

Vážná nehoda uzavřela ve čtvrtek ráno hlavní tah I/26 u Zbůchu na jižním Plzeňsku. Řidička nezvládla předjíždění kamionu a do dalšího, který je proti ní, čelně nabourala. Skončila v nemocnici!

Hlavní tah I/26 u Zbůchu na Plzeňsku uzavřela ve čtvrtek ráno vážná srážka osobního auta s kamionem. Řidička nezvládla přejíždění kamionu a do dalšího čelně narazila. Na místě musela zasahovat záchranka a hlavní tah se kvůli odstraňování následků musel úplně uzavřít.

K nehodě došlo krátce před 8. hodinou ráno. "36letá řidička osobního vozu předjížděla v obci Zbůch kamion. Během předjíždění se střetla s dalším nákladním vozem, který jel v protisměru. Hlavní tah I/26 musel být uzavřený pro dopravu a policisté provoz odklání přes okolní komunikace," potvrdil QAPu mluvčí policie Jan Koželuh.

Řidička byla se zraněními přepravena do nemocnice. Podle prvotních výsledků šetření nehody bude viníkem kolize právě ona. "Řidička je podezřelá z přestupku nesprávný způsob přejíždění," dodal mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky u všech zúčastněných řidičů vyloučily požití alkoholu před jízdou.

S obrovskými problémy museli hned po ránu tak počítat řidiči, kteří stáli v dlouhých kolonách z obou stran místa nehody.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství