QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šokující změny v HC Škoda Plzeň! Končí Straka, Kořínek, odchází i hráči

15.03.2024 12:52

Klub HC Škoda Plzeň v pátek 15. března informoval o novinkách na střídačce i v kabině. Vedení odvolalo po vyřazení týmu v předkole play off realizační tým i s hlavním trenérem Petrem Kořínkem.

2023.09.22-18.27.23-004w

Petr Kořínek, František Bombic a Martin Straka končí na střídačce HC Škoda Plzeň. „Vedení klubu se rozhodlo po letošní sezóně odvolat trenéry A-týmu. Důvodem je nespokojenost s výsledky v právě skončeném ročníku. Nové složení realizačního týmu bude oznámeno po dokončení probíhajících jednání. V tuto chvíli nemůže klub komentovat žádné spekulace. Přejeme trenérům hodně štěstí do další práce,“ uvádí klub HC Škoda Plzeň.

Změny budou také v hráčském kádru, avizuje klub: „V tuto chvíli je již 90 % hráčů podepsaných. Nové posily zatím zveřejňovat nemůžeme, ale můžeme potvrdit, že odcházejí hráči Milan Klouček, Martin Bučko, Aleksi Rekonen a Jakub Pour, kterým skončila smlouva. Děkujeme jim za jejich přínos a přejeme jim úspěchy v budoucnosti.“

Na začátku týdne informoval klub o odchodu Tomáše Vlasáka, který skončil na pozici sportovního manažera a odešel do Mladé Boleslavi. Více jsme psali ZDE.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24