Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Tragédie v Hrádku! Pohřešovaného muže našli mrtvého v rybníku

05.08.2014 10:08     05.08.2014 10:32

Tragédií skončila pátrací akce na Rokycansku. Po několika hodinách našla policie 55letého Rumuna mrtvého v rybníku v Hrádku. Do pátrání se zapojili i hasiči. Přesná příčina smrti zatím není jasná a nařízená byla pitva!

HZS Berounka 17.4.2014 (2)

Tragický konec mělo pátrání po 55letém cizinci v Hrádku na Rokycansku. Tělo muž po několika hodinách pátrání našel psovod v rybníku U Krajana. V případu byla nařízená pitva, která má určit přesnou příčinu smrti.

Jen několik hodin trvala pátrací akce v Hrádku na Rokycansku, do které se zapojilo hned několik policistů i se psovodem a potápěči. Pohřešovaného muže našli bohužel mrtvého v tamním rybníku U Krajana.

"V pondělí před devátou hodinou přijali policisté na Rokycansku oznámení o pohřešování 55letého cizince, jehož hledala přítelkyně. Pátrací akce probíhala za účasti policistů v okolí obce Hrádek a byl přivolán i policejní psovod se služebním psem a potápěč. Muž byl policejním psem nalezen v rybníku s názvem “U Krajana“ před dvanáctou hodinou a nejevil známky života," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová. Na místě zasahovali také hasiči.

I když největší podezření je, že se muž utopil, přesná příčina smrti určená ještě není. "Na místo byl přivolán i lékař a byla nařízena zdravotní pitva," dodává policejní mluvčí.

Podle informací QAPu šlo o Rumuna, jehož zmizení nahlásila partnerka po tom, co se ráno nevrátil domů. Muž na Rokycansku dlouhodobě bydlel a nejednalo se o žádného turistu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství