Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Nepasterizované G pivo je nově k dostání v plzeňských hospodách!

05.03.2013 8:00

Nepasterizované G je novinkou pivovaru Gambrinus a milovníci piva na něm ocení zejména jeho výraznou a plnou chuť. Toto charakteristické pivo bude k dostání pouze v čepované formě.

Fotografie-0005

Milovníci piva mohou zajásat. Na trh se dostává nový druh zlatavého moku, tzv. "Nepasterizované G". Nepasterizovaným G rozšířil plzeňský pivovar Gambrinus škálu svých produktů. Nový druh piva bude chutnat zejména těm, kteří ocení výraznou, plnou chuť piva.

Nepasterizované G se vyznačuje také svým unikátním zpracováním, což QAPu vysvětlil sládek Pavel Zítek: "Nepasterizované G není tepelně zatíženo. Díky speciálnímu procesu mikrofiltrace se pivo nemusí pasterizovat. Pivo tak zůstává živé a zachovává si tak výraznou svěží chuť, charakteristickou vůni a křišťálovou jiskrnost".

Aby si pivo zachovalo své hodnoty, je podáváno ve speciálních půllitrech, přesněji řečeno 400 mililitrových sklenicích. Tyto půllitry lépe udrží pěnu a uchovají nezaměnitelné aroma. Nepasterizované G obsahuje 4,3 % alkoholu a jeho stupňovitost se uvádí na hodnotu 10,25.

Nepasterizované G pivo nebude k dostání v lahvích, ale pouze v čepované formě. Lidé si tak tento výjimenčný druh piva mohou přijít vychutnat do své oblíbené restaurace či hospůdky. Podle manažera plzeňského prazdroje Vladimíra Juriny je záměrem Nepasterizovaného G opět přitáhnout návštěvníky do hospod, aby pro ně konzumace piva byla opět spojena s unikátním zážitkem, kterého se jim doma nedostane.

Nový druh piva se na trh dostal v podnělí 4. března. Pivaři si ho budou moci dopřát ve více než 1000 restauracích po celé České republice.

foto : qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství