Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jelínek podepsal smlouvu s Indiány na další sezonu

25.03.2011 9:02

Indiáni mají na sezonu 2011/2012 jistého trenéra. Marián Jelínek podepsal s klubem smlouvu na další ročník hokejové extraligy. Potvrdil to mluvčí klubu Jiří Světlík.

trenér Jelínek trénink 9_2_2010

Na další sezonu naší nejvyšší hokejové soutěže podepsal s Indiány smlouvu trenér Áčka Marian Jelínek. QAPu to potvrdil mluvčí klubu Jiří Světlík.

Rozhodování nebylo pro ternéra nijak těžké. "Mé rozhodování nebylo nikterak obtížné. Máme za sebou hodně práce, ale cíle, které jsme si na počátku naší spolupráce stanovili, jsou ještě před námi a nerad odcházím od rozdělaného díla. Plzeň má tým s velkým potenciálem. A to nehovořím jen o áčku. To, že můžeme sáhnout po odchovancích z mládežnických kategorií ukazuje kvalitu jejich přípravy pro vrcholový hokej. Navíc se Milan Razým stal manažerem a metodikem mládeže a spolupráce s mládežnickými týmy se tím ještě zlepší," vysvětlil Marian Jelínek.

Razým tedy bude zároveň zastávat pozici manažera a metodika mládeže a asistenta trenéra. Nově na post asistenta trenéra přichází navíc Michal Straka.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství