QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorku čeká poslední duel v Rakousku! Příprava finišuje

17.07.2017 15:14

Fotbalisty FC Viktoria Plzeň čeká v úterý poslední utkání "rakouské mise". V úterý se svěřenci trenéra Vrby utkájí s Watfordem, celkem z anglické Premier League.

IMG_1007

Viktorce soustředění v Rakousku z herního pohledu příliš nevychází. Zatím museli brát dvě prohry. Hned po prvním utkání navíc kádr přišel o několik hráčů kvůli zranění.

V úterý čeká na viktoriány poslední rakouské utkání. Tentokrát změří síly z celkem z anglické Premier League, postaví se proti Watfordu. "Bude to velmi těžké utkání a skvělá zkouška takhle na konec soustředění. Zahrát si s týmem z nejvyšší anglické soutěže, to je tak trochu svátek, i když jde jen o přátelský zápas,“ říká útočník týmu Michael Krmenčík.

Tentokrát se bude hrát na hřišti ve Wörglu od 17 hodin a pro fanoušky bude opět připraven přímý přenos. "Výsledkově se nám tady zatím nedařilo, rádi bychom to napravili a proti Watfordu předvedli kvalitní výkon,“ říká obránce Tomáš Hájek.

Kromě výsledků jsou nicméně viktoriáni se soustředěním spokojení. "Po celou dobu jsme tu měli vynikající podmínky. Prostředí skvělé, zázemí taktéž. Rok od roku je to tady lepší,“ doplňuje Milan Petržela. "I počasí se nám celkem vydařilo, občas zapršelo, ale jinak tu bylo krásně,“ říká.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24