Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni vyráží na zlínské Ševce

09.01.2014 19:34

V pátek 10. ledna vyráží plzeňští indiáni v rámci sedmatřicátého kola hokejové Tipsport extraligy na led Zlína, kde sehrají další utkání, tentokrát třetího se čtvrtým.

IMG_0709

V pátek 10. ledna vyráží plzeňští indiáni bojovat na led Zlína. Se zlínskými Ševci se v 17.30 hodin setkají na dějišti loňského sedmého finálového duelu play-off.

Předloňská sezóna vyšla proti Zlínu indiánům na jedničku. Letos si Ševci na úvod pohlídali domácí tvrz po výsledku 4:1, když vedli 3:0 po sedmi minutách hry. Vedli i v odvetě, ale domácí během pěti minut zápas třemi brankami otočili a ze strany hostů přišlo pouze snížení na konečných 3:2.

Zlín se aktuálně drží na pátém místě tabulky s celkovým počtem 59 bodů. Celkově zlínští nastříleli 91 branek, 82 jich inkasovali. Nejproduktivnějším hráčem je Petr Leška, nejlepším střelcem Jaroslav Balaštík. Nejvíce minut trestu si odseděl Petr Zámorský.

To Plzeň se aktuálně drží na třetí příčce tabulky s 63 body. Indiáni nastříleli 90 branek, 83 jich inkasovali. Nejproduktivnějším plzeňským hráčem je Radek Duda, nejlepším střelcem Václav Pletka a největším hříšníkem na trestné lavičce opět Radek Duda.

PSG Zlín - HC Škoda Plzeň – 10. ledna 2014 – 17:30 hodin

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství