Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Krajský policejní ředitel Pavel Krákora odchází do Prahy. Povede kriminální policii

12.06.2020 15:00

Za přítomnosti policejního prezidenta Jana Švejdara poděkoval Pavlu Krákorovi v pátek 12. června za město Plzeň první náměstek primátora Roman Zarzycký.

1

Dosavadní ředitel krajského ředitelství policie v Plzni Pavel Krákora od příštího týdne povede celostátní Úřad služby kriminální policie a vyšetřování v Praze.

Za přítomnosti policejního prezidenta Policie ČR Jana Švejdara a řady hostů, proběhlo u příležitosti odchodu Pavla Krákory v budově  Krajského ředitelství Policie ČR Plzeňského kraje slavnostní shromáždění. Policejní prezident ocenil dosavadní působení plukovníka Krákory ve funkci krajského ředitele a jeho rozhodující podíl na stabilní bezpečnostní situaci v Plzeňské kraji.

Poděkovat za součinnost a velmi dobrou spolupráci s Policií ČR v regionu v čele s odcházejícím ředitelem přišel také první náměstek primátora Roman Zarzycký.

“Pana ředitele Pavla Krákoru znám několik let a mohu říci, že pod jeho vedením byla krajská Policie ČR řízena perfektně. Vycházím ze své zkušenosti bývalého ředitele plzeňského hokejového klubu a následně ze svého působení na radnici. Jeho tým vždy dokázal koordinovat svou činnost, předvídal a vyhodnocoval rizika. V zajištění bezpečnosti na významných sportovních akcích postupoval profesionálně a reflektoval potřeby města Plzně. Pamatuji si také situace, kdy zazníval obdiv za zvládnutí krizových situaci z jiných států. Přeji brzy bývalému řediteli v novém působišti mnoho zdraví, úspěchů, respekt a dobrý tým,“ dodal náměstek.

Pavel Krákora předtím, než se stal ředitelem krajské policie, vedl přes pět let městské policejní ředitelství v Plzni. Dříve působil mimo jiné u kriminální policie v Klatovech. Do jmenování nového ředitele povede krajské ředitelství jeho zástupce, náměstek pro vnější službu Miroslav Hodl.

Na snímku: policejní prezident Jan Švejdar, první náměstek primátora Plzně Roman Zarzycký a Pavel Krákora

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte