QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

20.09.2024 14:00

Volební místnosti se otevřely

V České republice začaly krajské volby. Na části území republiky jsou spojeny s prvním kolem senátních voleb.

20.09.2024 13:23

Dopravní nehoda na náměstí Milady Horákové v Plzni

Na místě probíhají záchranné práce, došlo ke střetu osobního automobilu a chodce.

Fotbalisty plzeňské Viktorky čeká v úterý první souboj o Ligu mistrů!

14.07.2013 18:18

Ve druhém předkole Ligy mistrů čeká viktoriány Željezničar Sarajevo. Úvodní zápas sehraje Plzeň doma, vstupenky jsou stále k dostání.

686T0812

Fotbalová Viktoria Plzeň má před sebou důležitý zápas. Už v úterý může nakročit do Ligy mistrů, viktoriány čeká úvodní zápas druhého předkola Ligy mistrů. Na domácím stadionu ve Štrunových sadech nastoupí od 17:30 proti pravidelnému účastníkovi evropských pohárů, mistrovskému týmu Bosny a Hercegoviny - Željezničar Sarajevo. Odveta se bude hrát o týden později v bosenské metropoli...

„Mohlo to dopadnout hůře, ale i lépe. Je to taková střední cesta," hodnotil úterního soupeře Stanislav Tecl. „Nějaké přáteláky během přípravy jsem hrál. Jsou to horkokrevní hráči, takže uvidíme co nás tam bude čekat." S tím souhlasil těsně po losu i plzeňský kouč Pavel Vrba. „Označil bych to jako střední variantu – ani špatná, ani jednoduchá. Jedná se o suveréna své země, kvalita je nesporná. Dle mých informací funguje klub na velmi profesionální bázi, jako tým jsou dobře organizovaní," říká kouč Viktorie.

Zatímco Željezničar doma své soupeř válcuje, v Evropě se mu až tolik nedaří. V loňské sezoně vypadl úřadující bosenský mistr ve druhém předkole Ligy mistrů s Mariborem, když v obou zápasech prohrál. 

Plzeň se může probojovat do Ligy mistrů podruhé v historii. Před dvěma lety si díky skvělé jízdě rovněž z 2. předkola užila zápasy s Barcelonou či AC Milán, v 1. kole play off Evropské ligy pak vypadla se Schalke 04. Loni se v téže soutěži dostala ještě o kolo dál, když v osmifinále skončila na istanbulském Fenerbahce.

Jak se QAPU podařilo zjistit, vstupenky na zápas druhého předkola Ligy mistrů jsou stále k mání a stojí od 150 Kč do 250 korun. V nejlevnější variantě  koupíte lístky za brankami a do rohu nových tribun, prostřední varianta nabízí místa na krajích hlavní i protilehlé tribuny a nejdražší varianta pak umožní vstup do středových sektorů obou dlouhých tribun.

Zápas druhého předkola Ligy mistrů FC Viktoria Plzeň : FK Željezničar startuje v Doosan Areně v úterý 16. červnece v 17:30.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky