Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policejní manévry na hlavním nádraží v Plzni! Probíhala evakuace kvůli nahlášené bombě - FOTKY

26.04.2024 21:51

Velké policejní manévry probíhaly v pátek 26. dubna večer v Plzni na hlavním vlakovém nádraží. Na místě byli kromě policistů i hasiči a záchranáři.

nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (5)
nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (5)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (1)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (3)nádrazí PLzeň zásah IZS _foto QAP (4)GMHW86hXUAAzfG3GMHW86iW8AAqeA0GMHW86qWIAAp2txGMHW86qWMAE2hD4

Hlavní vlakové nádraží v Plzni bylo zcela uzavřeno. "Nyní zasahují naše hlídky na hlavním vlakovém nádraží v Plzni a přilehlém autobusovém nádraží, kde bylo oznámeno uložení nástražného výbušného systému. Provádíme evakuaci osob z těchto míst a prohlídku těchto prostor. Prosíme o respektování pokynů policistů, děkujeme," uvedli policisté v pátek večer.

Po prozkoumání nádraží a dalších okolních prostor, bylo opratření ukončeno. "Bezpečnostní opatření jsme ukončili, při prohlídce jsme nenalezli žádný nástražný výbušný systém ani jiný předmět, který by jej připomínal. Veřejnost se může v bezpečí vrátit na nádraží. Děkujeme veřejnosti i všem složkám IZS za spolupráci," uvedla policie.

foto: QAP.cz, PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT