QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na Klatovsku! Pro těžce zraněného muže letěl vrtulník - FOTKY

17.04.2020 10:37     17.04.2020 12:19

Tři zraněné si vyžádal v pátek 17. dubna dopoledne čelní střet osobních aut na hlavním tahu mezi Dehtínem a Kokšínem.

13
1314151617

K nehodě na silnici mezi Dehtínem a Kokšínem na Klatovsku došlo krátce před desátou hodinou. Podle mluvčího krajských hasičů Petra Poncara se zde čelně srazila dvě osobní auta. "Jednu osobu jsme museli vyprošťovat," sdělil mluvčí. 

"Letecká záchranná služba z místa nehody transportoval 50letého muže na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni. Muž má těžká zranění, ale je při vědomí. Další dva muže ve věku 23 a 19 let se středně těžkými zraněními a při vědomí transportovaly posádky rychlé zdravotnické pomoci do Klatovské nemocnice,“ upřesnila Andrea Divišová ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

"Řidič ročník 1997 jel s vozidlem značky Škoda Yeti ve směru od Kokšína na Dehtín. Z nezjištěných příčin vjel s vozidlem do levé poloviny vozovky a narazil do protijedoucího vozidla značky Škoda Octavia, které řídil muž ročník 1970. Po nárazu zůstalo vozidlo Škoda Octavia částečně v silničním příkopu a druhé na vozovce. U řidiče vozidla Yeti byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem a u řidiče Octavia byl ve zdravotnickém zařízení vyžádán odběr krve," doplnila policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Škoda je odhadnuta na 280 tisíc korun. Policie nehodu dále šetří.

Silnice byla v místě nehody po dobu zásahu neprůjezdná.

FOTO: HZS PK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24