Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Tragická nehoda nedaleko Mířkova na Domažlicku! Na místě zemřely dvě ženy

15.02.2024 19:10

Všechny složky IZS zasahovaly ve čtvrtek 15. února u dopravní nehody jednoho osobního vozidla na silnici 200/II nedaleko Mířkova. Provoz byl v místě nehody zastaven. Následky nehody jsou bohužel tragické. O život přišly dvě ženy, které společně cestovaly v autě.

koroner

Řidička (ročník 1960) jela s osobním vozidlem tovární značky Škoda Yeti ve směru na obec Mířkov, kdy z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, vyjela ze silnice a sjela s vozidlem do levého silničního příkopu, kde došlo k čelnímu nárazu o betonový můstek.

Spolu s řidičkou byla ve vozidle ještě spolujezdkyně (ročník 1940). Bohužel obě ženy utrpěly zranění neslučitelná se životem a na místě zemřely. "Záchranáři si na místě převzali do péče ženu ročník 1960, u které byla okamžitě prováděna kardio-pulmonální resuscitace týmem HZS. U druhé ženy cca 85 let, která seděla vedle řidičky, byla také okamžitě po vytažení z vozidla zahájena kardio-pulmonální resuscitace, kterou si převzali záchranáři z Lzs-Líně. Přes veškerou snahu zasahujících se u obou žen již nepovedlo obnovit životní funkce a obě svým zraněním na místě podlehly," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Na místo se dostavil koroner a k celé události byl povolán krizový intervent. U obou žen byla nařízena soudní pitva a bude provedeno toxikologické vyšetření krve řidičky. Příčinou celé události se policisté nadále zabývají.

Foto KÚPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT