Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Tarapaca Jazz přijede roztančit Měšťanskou besedu

19.06.2011 20:24

Klasické předělávky, převzaté písně i vlastní skladby představí v rámci jazzového vystoupení v Zahradě Měšťanské besedy hudební formace Tarapaca Jazz.

Tarapaca jazz

Máte rádi jazz? A co teprve pak jazz pod širým nebem! Ten si můžete přijít poslechnout v pondělí 20. června na Zahradu Měšťanské besedy, kde vystoupí od 19.30 hodin šestičlenná jazzová formace z Tábora Tarapaca Jazz.
Trapacca Jazz působí aktivně na české hudební scéně již osm let a za tu dobu se posunula od klasického jazzu do soudobých moderních aranžmá a hudebních stylů. Její koncerty jsou plné swingový, jazzových, latinských i funkových melodií, o rozmanitost není nouze.
Větší část hudební tvorby kapely stojí na úpravě klasických standardních melodií, mezi kterými mohou být jmenovány Well You Needn't, Angel Eyes či Nature Boy. Kapela však má i své vlastní skladby, které se světovými hity kombinuje. Na koncertech můžete slyšet i několik čistě převzatých hitů.
Plzeňský koncert proběhne v rámci kulturního cyklu Rozmarné léto. V případě nepříznivého počasí lze očekávat přesun hudební show ze Zahrady Měšťanské besedy do Malého sálu. Vstup na koncert je zdarma.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství