Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policie pátrá po mladé ženě z Plzeňska! Nezvěstná je několik dnů

31.08.2016 8:29

Policie pátrá po 23leté ženě z Plzeňska, nezvěstná je od minulého týdne. Policisté shání všechny svědky, kteří by pomohli s pátráním. Hodit by se mohla jakákoliv informace.

Celostátní pátrání bylo vyhlášeno po 23leté Vladěně Emlerové z Plzeňska v úterý 30. srpna. Ukázalo se, že žena byla naposledy viděná na konci minulého týdne. Od té doby jako by se po ní slehla zem.

Pohřešovaná žena měla na sobě mít podle policie žlutooranžovou košili s krátkým rukávem, bílé krátké kalhoty a černé baleríny. Vysoká je zhruba 164 centimetrů, má hubenou postavu, plavé vlasy a hnědé oči. 

Zvláštním znamením je tetování na břiše ve tvaru kosočtverce. "Pohřešovaná žena byla naposledy viděna 26. srpna 2016. V minulosti byla již několikrát v pátrání," říká k případu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie se tak obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. "Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešované ženy, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na jakoukoliv policejní služebnu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství