Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoriáni nabírají směr Srbsko. "Rozhodnuto ještě není," vyhlíží utkání Kozáčik

26.08.2015 8:03

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň už ve středu odletí do Srbska, kde je ve čtvrtek čeká odvetný zápas s FK Vojvodina. "Bude to jednoznačně těžké," říká před odletem brankář Matúš Kozáčik.
 

DSC_9347v

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň se už ve středu přesunou do Srbska, kde je čeká ve čtvrtek odveta play-off Evropské ligy proti FK Vojvodina. Na půdu soupeře si svěřenci trenéra Krejčího vezou náskok v podobě domácí výhry 3:0. Ani tak ale nechtějí situaci podcenit a očekává se těžký zápas.

Do Srbska odletí viktoriáni ve středu dopoledne z Letiště Václava Havla. Návrat po zápase se plánuje na páteční dopoledne, ovšem v mezidobí čeká na Viktorku nejspíš hodně těžká práce. Jasno o tom má i brankář Matúš Kozáčik, který si do dovety nese čisté konto. "Bude to jednoznačně těžké. Náročné podmínky, bouřlivá atmosféra, oni určitě budou hrát doma jinak. Musíme se na to připravit co nejlépe a zvládnout to tam,“ říká před odletem brankářská jednička Viktorky.

V úvodním utkání hrála Viktorka tak, že potěšila skutečně řadu fanoušků a soupeřům šance příliš nedovolila. "Hráli jsme dobře a do velkých šancí jsme je nepouštěli. Tam to bude jiné, oni ještě budou chtít ukázat svoji sílu. Rozhodnuto určitě ještě není, hodně by nám pomohlo, kdybychom dali brzo gól. Zklidnilo by nás to,“ zamýšlí se Kozáčik. "Jednoznačně je na všech vidět obrovská chuť a odhodlání. Je to něco navíc a hrají se velké zápasy. Chceme to zvládnout a zahrát si základní skupiny Evropské ligy.“

Se zdravotními problémy se v posledních potýkal Patrik Hrošovský. I ten by ale měl být na odvetu připravený. Po duelu v Srbsku čeká na fotbalisty reprezentační pauza, kterou ovšem někteří díky nominaci na zápasy s Kazachstánem a Lotyšskem rozhodně odpočinkově nestráví. 

Odveta play - off Evropské ligy FK Vojvodina - FC Viktoria Plzeň se hraje ve čtvrtek 27. srpna na hřišti soupeře od 20:30.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT