Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Opět budou Plzeňské farmářské trhy

29.09.2011 10:32

I tuto sobotu 1. října budete moci vyrazit na tradiční Plzeňské farmářské trhy na nádvoří hotelu Gondola. Tentokrát se zde budou prezentovat sladkovodní ryby. Chybět ale nebude ani ostatní tradiční sortiment.

IMG_3874

Opět můžete v sobotu 1. října vyrazit na nádvoří hotelu Gondola, kde v dopoledních hodinách proběhnou oblíbené Plzeňské farmářské trhy. Tentokrát se zde budou prezentovat sladkovodní ryby. O ostatní sortiment ale ošizeni nebudete.

Součástí Plzeňských farmářských trhů bude kampaň Ryba domácí. Sladkovodní ryby totiž patří již tradičně k oblíbenému sortimentu Plzeňských farmářských trhů. Na třináctých Plzeňských trzích se proto představí dva prodejci ryb, kteří nabídnou pstruhy, siveny, jesetery, kapry a další čerstvé sladkovodní ryby. Z Plzeňského kraje přijede pan Krutina hospodařící v CHKO Český les. Ze Šumavy přiveze ryby Pstruhařství Mlýny.
K tématu ryb se váže i kampaň Ministerstva zemědělství Ryba domácí. Ta se na trhu bude prezentovat prostřednictvím kuchařské show Petra Stupky a aktivitami pro děti.
"Prodej ryb historicky patří do Mlýnské strouhy. V místech, kde se konají Plzeňské farmářské trhy, byla rybárna a mnoho drobných rybářů lovilo a prodávalo své úlovky právě v okolí Mlýnské strouhy. Jsem rád, že Plzeňské farmářské trhy navazují i na tuto tradici," vysvětluje starosta ÚMO 3 Jiří Strobach.

Více info o trzích najdete zde.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT