Pochybení lidského faktoru! Řidiči tankovali v Přešticích mix benzínu a nafty

27.02.2022 14:34

Čerpací stanice Ecco, která se nachází v Přešticích u Billy, upozorňuje řidiče na fakt, že došlo k pochybení lidského faktoru a hrozí tak problémy s motorovými vozidly.

dji_1483

Pokud jste tankovali na čerpací stanici Ecco v Přešticích a máte problém s autem, může to být tím, že dodavatel pohonných hmot pochybil a došlu k promíchání benzínu a nafty. Níže naleznete zprávu, která byla vyvěšena na webových stránkách čerpací stanice.

Vážení zákazníci,
dne 4. února 2022 ve 14 hodin došlo při stáčení pohonných hmot k chybě ze strany dodavatele a tím došlo k mírnému smíchání paliv(lidský faktor).Žádáme všechny zákazníky, aby se dostavili na čerpací stanici ECCO k sepsání reklamace. (Natural 95 od 4. února od 14 hodin do 6. února do 14.15 hodin, nafta od 4. února od 14 hodin do 7. února do 16.45 hodin)
Velice nás tato chyba ze strany dodavatele mrzí a omlouváme se všem zákazníkům, které postihla tato nepříjemná událost. Ujišťujeme, že všechny náklady spojené s touto událostí budou uhrazeny. ZDE naleznete důležité telefonní kontakty.

Foto: http://www.eccotank.cz/cerpaci-stanice/

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT