Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Razie ve Stříbře má dohru! Policie zajistila drogy, peníze i zbraně, FOTKY

24.11.2014 9:06

Protidrogová razie ve Stříbře na Tachovsku, ke které došlo minulý týden, má dohru. Policie zveřejnila výsledky, které byly původně v přísném utajení. Obvinění vyslechli čtyři lidé, kromě cizinců i žena ze Stříbrska!

zajistene-veci3
zajistene-vecizajistene-veci2zajistene-veci3zajistene-veci4zajistene-veci5zajistene-veci6zajistene-veci7

Policie odtajnila další podrobnosti k protidrogové razii, která proběhla minulý týden ve Stříbře na Tachovsku. Jak už jsme vás informovali, policejní komando obsadilo vietnamské obchody přímo na náměstí a odvezlo několik osob. Policie teď potvrdila, že zásah byl úspěšný. Podařilo se odkrýt buňku dealerů drog, která operovala po celém kraji.

Policejní auta, maskovaní detektivové ze speciální jednotky a zatýkání. tak to v minulém týdnu vypadalo přímo na náměstí ve Stříbře na Tachovsku. Policie tam provedla razii proti dealerům drog, obsadila vietnamské obchody a odvezla si kromě několika osob i nejrůznější věci.

"Součástí akce byly také domovní prohlídky a prohlídky jiných prostor a pozemků, při kterých policisté zajistili více než 25 gramů pervitinu a více než 600 gramů sušiny, která při provedeném testu na drogy reagovala jako THC. Kromě toho policisté zajistili také 7 digitálních vah, přibližně 4 000 euro, něco přes 100 tisíc korun a dvě funkční plynové pistole. Na základě provedených chemických rozborů, při kterých se určovala koncentrace účinné látky v zajištěných drogách, lze konstatovat, že se jednalo o velmi kvalitní pervitin," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Dealeři prodávali drogy po celém kraji! Přišli si na několik milionů...

Policie obvinila kvůlli výrobě a prodeji drog celkem čtyři lidi. "Jednalo se o tři cizince – jednu ženu a dva muže ve věku 34, 44 a 38 let, a také o 27letou ženu ze Stříbra. Starší z mužů měl u sebe při zadržení přes 10 gramů bílé krystalické látky, která při provedeném testu reagovala jako pervitin," doplnila policejní mluvčí. 

Akce byla předem připravená a policistům se teď potvrdilo, že dealeři měli kšefty rozjeté po celém kraji. "Z provedeného šetření vyplývá, že starší z cizinců společně s 34letou cizinkou drogy distribuovali nejméně od listopadu loňského roku, a to v rámci celého Plzeňského kraje, kdy si vytvořili stálou klientelu. Mezi jejich pravidelné odběratele patřili i další dva podezřelí, kteří drogy následně prodávali zejména ve Stříbře. Na základě zjištěných informací kriminalisté odhadují, že prodej drog ze strany těchto distributorů byl v řádech kilogramů, a jejich zisk odhadují na několik milionů korun," uzavírá mluvčí policie.
 

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství