Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Herečka Andrea Černá v komedii Impresário ze Smyrny

04.02.2011 8:15

Jedním z nejveselejších představení, které momentálně nabízí Divadlo J. K. Tyla v Plzni, je komedie Carla Goldoniho Impresário ze Smyrny. V jedné z rolí v ní můžete vidět i Andreu Černou!

Impresário ze Smyrny

Impresário ze Smyrny, komedie Carla Goldoniho, je tím pravým tipem pro příjemně strávený večer v Plzni. Činohra Divadla J. K. Tyla ji uvádí v sobotu 5. února od 19 hodin v Komorním divadle a těšit se můžete i na oblíbenou herečku Andreu Černou.

Odlehčenou komedii ze světa adeptů pěveckého umění z pera slavného italského dramatika 18. století Carla Goldoniho uvede činohra Divadla J. K. Tyla v Plzni v sobotu 5. února. Na nejbližší měsíce je to pro publikum jediná šance vidět tuto veselou hru, ve které účinkuje i oblíbená herečka Andrea Černá.

"Rolí ambiciózní florentské operní divy Lucrezie, řečené Limonádnice, přidala další barvu do spektra svých divadelních postav jedna z hvězd plzeňského divadla, Andrea Černá, uvedl Jáchym Klimko z Divadla J. K. Tyla v Plzni a pokračoval: "Tato populární mladá herečka září v současné době také ve dvou inscenacích pražského Divadla na Fidlovačce. Za jednu z nich, Mášu v Čechovových Třech sestrách, byla v loňském roce nominována na Cenu Thálie. V Divadel J. K. Tyla v Plzni právě studuje roli v detektivce Hrobka s vyhlídkou!"

Zdroj: DJKT Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství