Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Hledání nové Dívky roku pokračuje! Do Plzně se sjedou dívky z celé republiky

04.04.2014 13:22

Soutěž Dívka roku se pomalu ale jistě blíží k závěrečným kláním. Už v sobotu se v Plzni budou vybírat nejkrásnější dívky do semifinále, které proběhne o Velikonocích.

Desítky krásných dívek z celé republiky se o víkendu sjedou do Plzně. Pokračuje soutěž Dívka roku a v Plzni se budou vybírat slečny, které postoupí do semifinále. To se odehraje o Velikonocích v Plzni.

Soutěž Dívka roku pro slečny od 13 do 15 let se blíží do závěrečných a těch největších klání. Už o Velikonocích se v Plzni odehraje semifinále, ze kterého postoupí ty nejkrásnější a nejnadanější dívky do samotného červnového finále.

Casting semifinále se odehraje už v sobotu 5. dubna v areálu Motokáry Papírna od 14:00. "O postupová místa bude usilovat více než třicet dívek z celých Čech. Ty se tradičně utkají ve čtyřech soutěžních disciplínách: rozhovor s moderátorem, volná disciplína, aerobic a módní přehlídka," říká ředitelka DDM Talent Ilona Křížková, které je spolupořadatelem soutěže.

"Dívky byly předem informované, jak se mají připravit. Nemusí přijít v žádném speciálním oblečení, záleží jen na nich, jak se chtějí předvést. S sebou si ale musí přinést boty na podpadku, protože součástí závěrečné disciplíny bude i chůze na podpadcích. Bude to náročné. Z těch zhruba 35 dívek jich musíme vybrat jen 12, které postoupí do semifinále," dodává ředitelka DDM Talent s tím, že dívky bude hodnotit odborná porota, ve které zasedne mimo jiné známý plzeňský fotograf Ivan Štefko nebo choreograf a tanečník Petr Čejka.

Semifinále soutěže letos proběhne 21. dubna ve  Středisku volného času Plzeň v Pallově ulici, již během velikonočního víkendu proběhne v areálu DDM Talent soustředění semifinalistek. Celostátní finále pak proběhne v Jičíně 1. června.

FOTO: DDM Talent

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte