Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Czech Point na náměstí v Plzni už znovu funguje

15.10.2014 9:01     16.10.2014 7:16

Pracoviště CZECH Point a ověřování se přestěhovalo na novou adresu. Během stěhování bylo pracoviště sice mimo provoz, ale teď už funguje opět normálně, jen na nové adrese. Chystá se i napojení na objednávání přes internet.

IMG_4770

Pracoviště CZECH Point a ověřování změnilo v těchto dnech svoji adresu. Ve středu 15. října odstartoval přesun do budovy po bývalé Plzeňské bance a nově bude lidem k dispozici na oddělení občanek a pasů. Po stěhování už pracoviště funguje naprosto normálně, chystá se i spuštění objednání přes internet.

Výsledkem velkého přesunu bude jednoznačně zlepšení. "Pracoviště je zařazeno pod nový systém odbavování klientů s možností objednání se přes internet. Rozšíří se i pracovní doba tohoto pracoviště, která bude totožná s pracovní dobou oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů," informovala mluvčí radnice Zdeňka Kubalová.

V současné době by lidé nicméně objednání přes internet hledali zbytečně. Služba se teprve rozjede, až se novinku podaří implementovat do stávajícího systému. Následně bude objednání možné klasicky přes web www.uradbezcekani.cz, kde se v současné době lidé mohou objednávat právě na oddělení dokladů nebo na evidenci řidičů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT