Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Útočník zbil ženu kvůli kabelce! Policie shání svědky přepadení

24.02.2014 14:53

Dost brutálním způsobem přepadl zatím neznámý útočník ženu v pravé poledne v Klatovech. Kvůli kabelce ji zbil u podchodu v Karafiátové ulici. Policie se při ptárání obrací s žádostí o pomoc na veřejnost!

policie

Klatovská kriminálka řeší případ loupežného přepadení u podchodu v Karafiátové ulici. K přepadení došlo v pravé poledne v sobotu a žena skončila v péči lékařů. Kvůli kabelce ji útočník zbil. Policie teď shání svědky, kteří si v inkriminované době něčeho podezřelého v okolí všimli.

Hodně otřesný zážitek má za sebou 48letá, kterou přepadl v Klatovech zatím neznámý násilník. K hodně surovému přepadení přitom došlo krátce po poledni v sobotu 22. února. "V Klatovech na Karafiátové ulici ve 12.05 hodin neznámý pachatel v blízkosti podchodu přistoupil zezadu ke 48leté ženě, kterou několikrát rukou udeřil do hlavy. Následně ženě vytrhl kabelku a z místa utekl. V kabelce měla žena peněženku s finanční hotovostí, platební karty peněženích ústavů, osobní doklady poškozené a deštník," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté okamžitě začali prohledávat okolí. "Policisté při prohledávání okolí místa napadení kabelku nalezli přibližně 500 metrů od místa přepadení, ale bez finanční hotovosti. Poškozená byla se zraněním převezena k lékařskému ošetření. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání zločinu loupež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," dodává mluvčí policie.

Útočník uniká! Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc...

Policie případ řeší již třetím dnem a lupič je stále na svobodě. Kriminalisté se proto obrací na případné svědky, kteří se tou dobou v místech pohybovali a mohli si všimnout něčeho podezřelého, aby se ozvali. "Pachatel byl muž, světlé pleti a měl na sobě černou bundu s kapucí, přetaženou přes hlavu a světlé riflové kalhoty," dodává přibližný popis Dana Ladmanová.

Se svědectvím nebo informacemi se mohou lidé obracet přímo na linku 158, na nejbližší služebnu a nebo mohou zaslat informace mailem na adresu kt.ook.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT