Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody v regionu! Uzavřený tah v Lobzích, u Chotěšova bouraly náklaďáky - FOTKY

24.10.2018 12:27     24.10.2018 13:01

Nehoda hned tří aut zastavila ve středu provoz v Revoluční ulici v Plzni v Lobzích. Nehoda ovlivnila také provoz autobusů MHD. U Chotěšova pak došlo ke střetu dvou náklaďáků.

1
123456

Nehoda se stala po jedenácté hodině dopolední. Tři osobní auta se srazila nedaleko umělecké školy v Lobzích. K nehodě musely vyjet všechny složky IZS.

"Hasiči provedli protipožární opatření a zlikvidovali úniku provozních kapalin. Jedna zraněná osoba byla v péči zdravotnické záchranné služby," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar. Odstraňování následků nehody zasáhlo také do provozu autobusů MHD, konkrétně linek číslo 29 a 30. V Plzni se bouralo i v Nerudově ulici a nehoda zkomplikovala provoz také v ulici U Borského parku, tam se to naštěstí obešlo bez zranění. Už ráno musela ale záchranka zasahovat u srážky chodkyně nedaleko náměstí T. G. Masaryka (více zde).

Záchranné složky musely vyjíždět také na jih od Plzně, kde se srazila dvě nákladní auta. "Za Chotěšovem ve směru na Stod došlo k dopravní nehodě 2 nákladních vozidel. Jedno z nich - kamion převážející mléko - se převrhl. Řidiče hasiči vyprostili tím, že odřezali stromky bránící řidičovi ve vystoupení z vozidla. Řidič poté sám vystoupil a převzala si ho zdravotnická záchranná služba. Řidič druhého nákladního auta je nezraněn," řekl k další z nehod mluvčí krajských hasičů.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství