QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští Cheers! vystoupí u Zacha

05.08.2012 15:59

Plzeňská kapela Cheers!, která se stmelila dohromady teprve začátkem loňského roku, vystoupí ve středu 8. srpna v plzeňském Zach´s Pubu. Vyražte na plzeňský punk folk!

Cheers!

Poměrně mladá folk punková kapela z Plzně, Cheers!, vystoupí v plzeňském Zach´ s Pubu. Kapela už letos slaví úspěchy a natočila klip, hraje se i v polském rádiu!

První sestava plzeňské kapely Cheers! se začala formovat začátkem loňského roku, kdy náhoda svedla dohromady na půdě katedry archeologie tři spolužáky Páju, Pavla a Filipa. Ty nespojovala ani tak záliba ve stejném hudebním stylu, jako obrovská touha hrát.

Nakonec spojení keltské hudby s řízným punk rockem není již dnes žádnou výjimkou a těší se velké oblibě i u nás. Kromě klasického nástrojového obsazení bicí, kytara, basa, ve finální sedmičlenné sestavě kapely figurují také nástroje jako housle, flétna nebo akordeon. Cheers! se začínají postupně dostávat do povědomí posluchačů nejen v Plzni, ale také dalších českých městech a jestli jim vydrží současná chuť a energie, určitě o této kapele ještě uslyšíme.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24