QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka dosáhla v Liberci jen na remízu 1:1. Zápas ovlivnilo vyloučení Hejdy

23.11.2018 19:53     23.11.2018 20:59

Západočechům se podařilo vyrovnat i v deseti zásluhou gólu Jana Kovaříka v závěru utkání. S Libercem tak neprohráli 12 zápasů v řadě.

Liberec _ viktorka

Fotbalisté Viktorky Plzeň remízovali v předehrávce 16. ligového kola s Libercem 1:1. Od 64. minuty hráli bez vyloučeného Lukáše Hejdy.

Do první šance zápasu se dostal domácí Breite, jeho střela ala minula plzeňskou branku. Ve 23. minutě pak zahrozil na druhé straně Chorý, ale skóre se také nezměnilo. Do konce první půle pak Viktorka zvýšila aktivitu, ale hráči přesto odcházeli do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas začal náporem Liberce. Brankář Hruška zlikvidoval několik šancí Slovanu.  Překonal ho ale až v 70. minutě Pešek střelou mezi nohy. Viktorka vybojovala remízu v 84. minutě i přesto, že hrála po vyloučení Hejdy od 64. minuty v deseti. Po akci Petržely střílel vyrovnávací gól Kovařík.

Plzeň s Libercem neprohrála už podvanácté za sebou. V tabulce teď Viktorka ztrácí bod na Slavii, která má sobotní zápas v Karviné k dobru. V úterý čeká Plzeň utkání Ligy mistrů v Moskvě.

Liberec: Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite - Potočný (87. Oršula), Ševčík, Oscar, Pešek - Aarons (89. Pázler). 

Plzeň: Hruška - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Ekpai (82. Petržela), Čermák (65. Pernica), Kopic (60. Kovařík) - Chorý.

FOTO: fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24