QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka zahájila přípravu vítězně. Ústí nad Orlicí přestřílela 6:0

08.01.2019 17:42     08.01.2019 18:14

Fotbalisté Viktorie Plzeň porazili v prvním zimním přátelském utkání třetiligové Ústí nad Orlicí. Do každého poločasu vyslal trenér Pavel Vrba jinou sestavu.

Viktorka - Ústí n. Orlicí_FCVP

Červenomodří si dnes na umělém hřišti v Luční ulici v Plzni s chutí zastříleli. Dvakrát se v plzeňském dresu prosadil Jean-David Beauguel.

Domácí vstoupili před 250 diváky do duelu aktivně. Do vedení šli ve 30. minutě, kdy Bakoš poslal zprava balon do vápna na Řezníčka, a ten ho levačkou poslal do branky. Vzápětí mohl stejný hráč přidat další gól, ale tentokrát už nenechal ústecký brankář Krátký nic náhodě. Ke konci první půle pak zvýšil na 2:0 Pačinda.

Druhé dějství si zahrála odlišná jedenáctka. Už po necelých osmi minutách nahrál Limberský na Ekpaie, který zvýšil na 3:0. Čtvrtý gól přidala nová posila - Francouz Beauguel. O pátou branku se přízemní střelou k tyčce postaral Hrošovský. Domácí se stále tlačili do zakončení, na závěr přidal šestou trefu opět Beauguel.

Plzeň: 1. poločas: Sváček – Petržela, Hejda, Pernica, Kovařík – Šulc, Hořava, Bucha, Pačinda (C) – Bakoš, Řezníček.
2. poločas: Šiman – Havel, Piroch, Hubník, Limberský – Ekpai, Procházka, Hrošovský, Kayamba (C) – Beauguel, Chorý.

Ústí n. Orlicí: Krátký (64. Truhlář) – Pazdera (53. Kopecký), Lněnička, Chleboun, Langer (87. Eliáš) – Čech – Habrman (81. Fikejz), Falta (69. Pazdera), Souček (C), Smejkal (87. Bohunek) – Smíšek (56. Pavlásek).

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT