Kriminálka má nového náměstka, pochází z Tachova

31.12.2010 8:43

Od 1. ledna 2011 bude ve funkci nový náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje pro službu kriminální policie a vyšetřování plk. Mgr. Rudolf Císař.

policie ilustracni foto QAP

S účinností od 1.1.2011 byl jmenován nový náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje pro službu kriminální policie a vyšetřování plk. Mgr. Rudolf Císař.

Plk. Mgr. Rudolfu Císaři je 49 let, narodil se na Tachovsku a se svou rodinou trvale žije v Tachově. "Do služebního poměru k Policii ČR nastoupil v roce 1982, rok pracoval jako řadový policista v Praze a pak nastoupil na obvodní oddělení v Boru u Tachova jako starší inspektor pořádkové služby. V roce 1987 byl jmenován vyšetřovatelem Okresního úřadu vyšetřování v Tachově, kde po pěti letech služby dosáhl postu zástupce ředitele tohoto úřadu a v roce 2000 se stal ředitelem," uvedla začátky služby nového náměstka policejní mluvčí Martina Kohoutová.

O dva roky později byl jmenován do funkce náměstka ředitele pro službu kriminální policie a vyšetřování tehdejšího Okresního ředitelství policie v Tachově a v roce 2008 dosáhl postu vedoucího odboru obecné kriminality krajského ředitelství policie tehdy Západočeského kraje se sídlem v Plzni. Během svého působení v řadách policie vystudoval policejní akademii a po úspěšném absolutoriu získal v roce 2008 titul magistr.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT