QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň nezvládla zápas s Třincem, doma znovu prohrála

02.12.2018 21:30

Pro plzeňskou Škodovku je to pátá domácí porážka v řadě, pro Třinec desáté vítězství. Plzeň nedělní zápas bohužel nezvládla, střelecky se prosadila jen jedenkrát.

17122004

Plzni se střelecky letos úplně nedaří, doma nezvládla další zápas. V neděli 2. prosince přijel do Home Monitoring Arény Třinec. A třinečtí ani na ledě Plzně nezaváhali.

První branka zápasu padla v 5. minutě, Třinec poslal do vedení Martin Růžička. Druhá třetina se pak hrála bez branek. Plzeňské šance končily buď v lapačce třineckého brankáře nebo tyčkou. Indiáni nedokázali ve druhé třetině ani využít 90 vteřin přesilovky pět na tři. 

Ve třetí části pak viděli fanoušci 4 branky, tři ale putovaly do brány Plzně. Třetí branku si dokonce indiáni srazli sami do branky. Plzeň se nakonec prosadila střelecky jen jednou, a to až na konci třetí třetiny. Jen třicet sekund po brance Plzně ale Třinec přidal ještě jednu, závěrečnou čtvrtou, branku.

HC Škoda Plzeň - HC Oceláři Třinec - 1:4 (0:1, 0:0, 1:3)

Branky a nahrávky: 59. Stach (J. Kindl, Gulaš) – 5. Martin Růžička (Roth), 48. Werek (M. Doudera), 51. O. Kovařčík, 59. Svačina (Polanský)

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT