Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pavel Vrba bude trénovat Sokol Kozolupy!

08.05.2013 8:15

Až se dnes postaví fotbalisté Kozolup na hřiště, nejspíš si budou připadat jako hvězdy světového fotbalu. Do těla jim dá při tréninku sám velký Pavel Vrba!!!

Vrba v zápase s ČB

Fotbalisty Skola Kozolupy čeká dnes trénink, za který by řada fotbalistů dala cokoliv. Přípravu jim dnes bude dirigovat skutečný virtuos a trenérská ikona - Pavel Vrba.

Tým okresního přeboru Plzeň - sever si vysloužil vedení Pavla Vrby díky výhře v projektu Kopeme za fotbal. Až si tedy dnes budou hráči nandavat štrupny a soustředit se na výkon, bude je čekat svátek i těžká zkouška. Trenér Viktroky je totiž známý svojí náročností hlavně při trénincích.

"Zváni jsou samozřejmě všichni fanoušci Kozolup, FC Viktorie Plzeň i dobrého fotbalu. trénink začíná v 15 hodin,"upřesnil QAPu mluvčí Viktoriánů Pavel Pillár.

Zatímco dnes si hráči Viktorky užívají den volna, už během víkendu je čeká vysotřený duel. Na sobotní zápas se do Plzně chystají stovky fanoušků Slávie. Aktuálně je prodáno zhruba 9.000 lístků a znovu budou v prodeji ve Fanshopu v DOOSAN aréně od čtvrtka. Během státního volna je Fanshop zavřený.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT