QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ředitel ZŠ v Boru u Tachova se zastřelil přímo ve škole

23.01.2013 14:16

Učitelé a děti Základní školy Bor jsou v šoku! Jejich ředitel se dnes před dvanáctou hodinou zastřelil přímo v prostorách své školy. Krátce před tragédií ještě své žáky vyučoval...

K tragédii došlo ve středu 23. ledna 2013 kolem 12 hodiny přímo na základní škole v Boru u Tachova. Ředitel školy Martin Šrámek zde pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Tělo ředitele našel jeden ze zaměstnanců školy. Ředitel se zamknul v družině a prostřelil si hlavu. Přivolaní lékaři už mohli konstatovat pouze smrt.

Na místě činu se našla střelná zbraň a dopis na rozloučenou. Co ředitele k sebevraždě dohnalo, se zatím neví. Okolí školy je tragédií šokováno a odmítá se nyní jakkoliv vyjadřovat. "V objektu základní školy bylo nalezeno tělo 35letého muže, který s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Na místě tragické události policisté nalezli dopis na rozloučenou," potvrzuje policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Žáci byli předčasně propuštěni domů, aby případ mohla dále vyšetřovat policie. Zatím nejsou známy žádné další informace.

foto : zsbor.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT