Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Opilé ženy na několika místech Plzně zaměstnaly strážníky i policii - FOTO

16.08.2016 13:22

K několika případům, kdy opilé ženy působily potíže, vyjížděli v Plzni strážníci. Policii pak zaměstnala řidička, která totálně namol způsobila nehodu v Zábělské ulici.

žena v Puškinově ulici

Několikrát na záchytku museli v Plzni znovu strážníci kvůli alkoholem zmoženým osobám. Tentokrát se ovšem jednalo o ženy, které nebyly schopné v podstatě ani se udržet na nohou. Opilá žena pak dokonce bourala v Zábělské pozdě v noci.

První opilou ženu zaregistrovali strážníci v Puškinově ulici. "Slovenka zde ležela na chodníku, neboť z důvodu silné podnapilosti nebyla schopna se postavit. Totožnost byla schopna sdělit pouze ústně a i to se značnými obtížemi. Vzhledem k tomu, že žena byla opravdu silně intoxikována alkoholem, nekontrolovala své jednání a při pokusu se zvednout okamžitě ztrácela rovnováhu a padala, rozhodli strážníci o jejím převozu na protialkoholní záchytnou stanici," řekla k případu Dana Krausová z městské policie.

Uběhly zhruba jen dvě hodiny a strážníci zasahovali u dalšího podobného případu. Tentokrát v Chotěšovské ulici. Tam na sebe strhla pozornost Rumunka svým dezorientovaným chováním. "Hlídka se s Rumunkou snažila domluvit, překážkou však byl silný vliv alkoholu a jazyková bariéra. I přes tyto okolnosti žena pochopila, že po ní strážníci požadují její totožnost, odmítla ji však jakkoliv prokázat. Z tohoto důvodu byla předvedena na Cizineckou policii Plzeň. Zde již cizinka předložila svou identifikační kartu, vzniklo však podezření, že je její průkaz falešný," dodává k dalšímu výjezdu Dana Krausová, že i v tomto případě byla žena převezná na záchytku. věc si navíc přebrala policie.

Namol zpitá mladá žena to napálila autem do betonového mostu, skončila v nemocnici...

Ještě před půlnocí vyjížděli tentokrát policisté k dopravní nehodě v Zábělské ulici. Také v tomto případě stál za vším nejspíš alkohol, který si dopřála 24letá řidička.

"Mladá žena pravděpodobně usedla za volant svého vozu tovární značky Peugeot 206 a při projíždění ulicí Zábělská z dosud neznámé příčiny vjela do protisměru, následně mimo komunikaci do travnatého příkopu, kde narazila do betonového mostku. Během kolize utrpěla zranění, se kterými byla převezena k ošetření do plzeňské nemocnice. Během šetření události se šoférka kromě jiného dobrovolně podrobila i orientační dechové zkoušce ke zjištění, zda neřídila pod vlivem alkoholu. K překvapení policistů nadýchala více než 2 promile," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT