Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do regionu míří babí léto. Teploty budou stoupat ke 20 stupňům

25.09.2017 8:53

Závěr září by přece jen měl být ve znamení babího léta. Meteorologové slibují pro příští dny i slunečnou oblohu a teploty až okolo 20 stupňů. Čtěte novou předpověď do 2. října.

FOTO_QAP_CZ (3)

V pondělí nás čeká ještě zataženo až oblačno, místy občasný déšť nebo mrholení a odpoledne ojediněle také přeháňky nebo i bouřky. Večer by mělo oblačnosti ubývat. Teploty se dostanou nejvýš na 17 stupňů.

V úterý bude oblačno až polojasno, objevit se místy mohou i přeháňky. V průběhu dne bude oblačnosti i srážek ubývat. V noci naměříme 10 až 6 stupňů, přes den 16 až 20.

Středa už přinese polojasnou oblohu, jen při zvětšené oblačnosti se mohou ojediněle vyskytnout přeháňky. Noční teploty budou kolem 8 stupňů, denní pak mezi 18 až 22.

Ve čtvrtek bude polojasno, zejména v Čechách postupně ale až oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi 11 až 7 stupni, nejvyšší denní mezi 18 až 22.

Také v pátek se užijeme slunečné oblohy a teplot až okolo 22 stupňů. Jen ráno by se mohly objevit mlhy nebo nízká oblačnost. V noci naměříme 10 až 6 stupňů.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až polojasno, postupně místy přeháňky. Ráno ojediněle zataženo nízkou oblačností nebo mlhy. Nejnižší noční teploty 10 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 14 až 19 °C."

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT