Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrea Verešová nahá ve vodě! Modelka se opět odhalila pro kalendář plzeňské firmy - FOTKY!

12.12.2013 9:28

Už v pořadí třetí kalendář s Andreou Verešovou pokřtila plzeňská firma ProCeram. Tentokrát se modelka fotila nahá ve speciálním studiu s bazénem. QAP.CZ má pro vás fotky a info!

andrea-veresova-x-foto-jan-tuma-jan_6257_03
andrea verešova proceramandrea verešova proceram1andrea verešova proceram2andrea verešova proceram3andrea verešova proceram4andrea verešova proceram5andrea-veresova-dsc_6541andrea-veresova-dsc_8183andrea-veresova-x-foto-jan-tuma-jan_6257_03andrea-veresova-x-foto-jan-tuma-unorbara-basikova-dsc_6704yvetta-blanarovicova-andrea-veresova-bara-basikova-dsc_8076

Kalendář s fotkami odhalené modelky Andrey Verešové se stává pro plzeňskou firmu již tradicí. Firma ProCeram pokřtila letos již třetí kalendář, jehož tváří se stala tato třiatřicetiletá modelka původem ze Slovenska. Ta nyní často pobývá v Přešticích na jižním Plzeňsku i se svými dvěma dětmi a manželem právníkem.

V letošním roce bylo pro focení kalendáře připraveno speciální studio s bazénem. Tak jako každoročně se vše fotilo v utajení. Fotografoval známý fotograf Jan Tůma, o originální dekorace se postaral stylista Karel Dominic Stix.

Modelka se opět fotila úplně nahá. Jak ale sama říká, na některých fotkách se odhaluje ´méně´. "Nejsem na každé fotce v rouše Evině a doufám, že si každý najde nějakou oblíbenou fotku,“ říká Andrea Verešová a dodává: "Všechny jsou foceny ve vodě, čímž mají něco společného a přitom je každá jiná. Mám ráda čistou dramatičnost, temperament a myslím, že se vše podařilo spojit - každý měsíc, každé roční období nějakou charakteristikou, nějakou dekorací."

V loňském roce nafotila Andrea Verešová fotky do kalendráře firmy ProCeram ve sprše (více zde), o rok dříve vznikaly fotky na Kozlu (více zde).  „Největším překvapením pro mě bylo místo focení – zahradní bazén! Fotil jsem z rampy 4 m vysoko nad bazénem," uvedl k letošnímu focení fotograf Jan Tůma.

Kalendáře s Andreou Verešovou se pro plzeňskou firmu stávají pomalu tradicí a modelka se na fotografiích stále více odhaluje. Zatímco první kalendář nafotila Verešová ještě oblečená, při druhém kalendáři nepotřebovala už oblečení vůbec. Ačkoliv to modelka sama nikdy nepotvrdila, spekulovalo se o tom, že na fotografiích vznikajících v roce 2012, ukázala tehdy "nová prsa". V letošním roce na fotkách Verešová odhaluje ještě více. Při této tendenci se mají tedy pánové v příštím roce na co těšit.

Podívejte se na fotky z nového kalendáře i fotky ze křtu. Kalendář pokřtili Bára Basiková, Yvetta Blanarovičová a Vladimír Šmicer, který se současně stal i jeho kmotrem.

FOTO: ProCeram

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství