Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Fanoušci Viktorky fandili na plzeňském náměstí

05.08.2010 22:49

Náměstí Republiky v Plzni zaplnili ve čtvrtek 5. srpna fanoušci FC Viktoria Plzeň, aby svému týmu fandili v přímém přenosu na obří obrazovku. Na žádném televizním kanále totiž zápas neběžel.

Tomáš
TomášVašek a Martinabcd

Plzeňské náměstí se ve čtvrtek 5. srpna proměnilo v základnu fanoušků FC Viktoria Plzeň. Jedině tady totiž mohli v přímém přenosu sledovat utkání Viktorky s Besiktasem Istanbul, které se odehrávalo v Turecku.

Viktoriáni odjeli ve středu do Turecka na odvetné utkání za zápas z minulého čtvrtka na pražské Letné, který byl jejich premiérou v předkolech Evropské ligy. V Praze skončil zápas remízou 1:1. Z Turecka přijedou Plzeňští domů s porážkou 0:3.

Fanouškům v Plzni to ale nevadilo. "Myslím, že Plzeň byla lepší. Moc jí fandím a chodím na všechny zápasy," řekl QAPu.cz Tomáš z Plzně, který se na náměstí Republiky vypravil sledovat utkání s rodiči. "Líbilo se mi to!"

"Na fotbal moc nechodíme, ale letos určite začnem, docela nás zbláznilo mistrovství světa ve fotbale, tak se chystáme. Doteď jsme spíš sledovali hokej," prozradili na sebe Vašek z Ledců a Martin z Blovic. "Určitě hráli líp Turci, přehrávali nás, měli víc šancí, ale myslím, že celkově to bylo dobrý!"


SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT